Wat is TRAK365?

TRAK365 zijn laagfrequentie draadloze apparaten (eindpunten) voor het bewaken en vastleggen van gegevens van lokale en externe activa.TRAK365 beschikt over de functionaliteit om volledig automatisch of op afstand handmatig te besturen. De eindpunten van TRAK365 bieden veelzijdige en multifunctionele oplossingen voor zowel vaste als mobiele opstelling.

   

Standaardfuncties

  • Acceleratiemeter (beweging)
  • Omgevingstemperatuur
  • Luchtvochtigheid
  • GPS (positie bepaling)
  • Geofence (gebiedsbewaking)
  • Intern geheugen

Overzichtelijk dashboard

TRAK365 wordt geleverd met een dashboard dat op maat wordt gemaakt voor iedere klant. In samenspraak met de klant wordt bekeken welke informatie relevant is en hoe deze informatie het beste weergegeven kan worden. In het dashboard, dat overigens geschikt is voor mobiel gebruik, kunnen ook de verschillende allermeringen worden ingsteld. Alermeringen gebeuren middels een e-mail, SMS of telefonisch. Tevens kan periodiek worden aangegeven of er wel of geen alarmeringen verzonden moeten worden. 

FAQ

Hoe werkt het?

Het is niet nodig om de technologie te begrijpen om effectief gebruik te maken van het systeem. De interface is uiterst  gebruiksvriendelijk en kan naar uw wensen worden ingericht.

Hoe gebruik ik het?

TRAK365 maakt gebruik van het langeafstand, laag vermogen draadloos protocol LoRaWAN™ (Long Range Wide Area Network) dat wordt ondersteund door de LoRa Alliance, een non-profitorganisatie die is opgericht om overal ter wereld Low Power Wide Area Networks te standaardiseren. Elk TRAK365-eindpunt bevat een LoRa-module voor communicatie met LoRaWAN™ gateways. 

Wat gebeurt er bij verlies van verbinding?

Automatische sturingen vanuit de eindpunten blijven plaats vinden. Handmatige acties op afstand worden tijdelijk onderbroken. Opslag van data uit de ingebouwde of extern aangesloten sensoren loopt door en wordt bij herstelling van de verbinding automatisch geüpdatet naar de gebruikersinterface.

Alarmeringen

Het is mogelijk om alarmeringen per SMS, email en telefonisch af te laten leveren.

Voeding?

De TRAK365 module werkt op twee 1,5V alkalinebatterijen (AA-batterijen). In situaties waar netspanning beschikbaar is kan hiervan gebruik worden gemaakt en kunnen de batterijen als back-up voeding gebruikt worden.

Bereik

Vanuit één centraal opgestelde access point gateway kunnen tot 255 verschillende TRAK365 eindpunten worden verbonden.

Interesse in TRAK365?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het gebruik van TRAK365? En wilt u weten hoe TRAK365 ingezet kan worden in uw organisatie?

BINK Groep is distributeur van TRAK365 in de Benelux.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.
Per mail: info@trak365.nl of telefonisch via 076-5991700