Cases

Benieuwd waar TRAK365
al wordt ingezet?

Brockham Emergency Response Team

In 2013 werd Brockham Village (Engeland) opgeschrikt door een overstroming van de rivier de Mole. Door een snelle toename van het oppervlaktewater en geblokkeerde afvoeren en duikers nam het waterpeil in de Mole dusdanig snel toe, dat een deel van het dorp onderwater kwam te staan. Na dit incident kwam een groep vrijwilligers samen om het Brockham Emergency Responce Team (BERT) op te richten. Vrijwilligers uit het dorp contoleeren ieder uur handmatig de waterstand om een nieuwe overstroming te voorkomen. Met de inzet van TRAK365 werd deze controle geautomaiseerd. Op drie verschillende punten langs het water wordt het waterpeil gemeten en wanneer deze te hoog is wordt er door TRAK365 automatisch een bericht gestuurd naar de leden van het BERT. 

Voor een volledige beschijving van deze case kunt u contact met ons opnemen!

Albury Organische Wijngaard

Op de Albury Organische Wijngaard in Albury (Engeland) wordt op een organische manier wijn geproduceerd met druiven van eigen land. Deze druiven worden gekweekt op gronden in de regio. Voor de groei van de druiven is het belangrijk dat de temperatuur en het vochtgehalte van de grond optimaal is. Albury zet TRAK365 in op de wijngaarden om de toestand van de grond te monitoren. Verdeeld over de wijgaard zijn 6 TRAK365 eindpunten geplaatst, die de temperatuur en het vochtgehalte continu monitoren. Wanneer een van de grenswaarden wordt bereikt wordt hiervan melding verstuurd zodat de wijntelers preventief actie kunnen ondernemen ter verbetering van de teelt.

Voor een volledige beschijving van deze case kunt u contact met ons opnemen!

Interesse in TRAK365?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het gebruik van TRAK365? En wilt u weten hoe TRAK365 ingezet kan worden in uw organisatie?

BINK Groep is distributeur van TRAK365 in de Benelux.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.
Per mail: info@trak365.nl of telefonisch via 076-5991700